Project Badkamer renovatie en uitbreiding in Geldrop

Het begon allemaal met een kleine schets wat de klant had gemaakt zoals hij het in gedachte had. (zie foto) Na zijn wensen doorgenomen te hebben ben ik gaan calculeren en heb ik een offerte uitgebracht. De klik was er en de prijs was goed.

De badkamer was echt aan een renovatie toe. Nog een oude wc, tegels die een hoogte verschil had van ruim een cm, een douchebak die lekte en het was gewoon oud ! De ideeën die hij had waren leuk. Een inloopdouche ipv een cabine, een ruimte besparende inbouwreservoir met hangtoilet, badmeubeltje en dan ook nog een wasmachine en droger. Dat allemaal in een kleine ruimte van 2,60 x 1,85 mtr.

Al snel bleek dat de ruimte te klein was om dat te realiseren en kwam de klant zelf met het voorstel om een deel van zijn slaapkamer bij de badkamer te betrekken. Dus wand verzetten, leidingen verleggen, elektriciteit voorziening aanpassen en de afvoer naar de andere zijde verplaatsen. Een aardige meerwerk dus! In de uitbouw kwam de wasmachine en droger te staan zodat er meer ruimte o
De Klussenier Rogier Bruines
De Klussenier Rogier Bruines

Klaproosstraat 24
5741 VZ Beek en Donk

Dien uw offerte-aanvraag in   

0492 23 11 46
06 1531 3107
rogierbruines@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66031575

Foto's van dit project

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Wist u dat... klanten beoordelen mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid:
31 klanten hebben mijn vakmanschap en klantvriendelijkheid beoordeeld met maar liefst een 8,9.
 
Loading...