Project Badkamer renovatie en uitbreiding in Geldrop

Het begon allemaal met een kleine schets wat de klant had gemaakt zoals hij het in gedachte had. (zie foto) Na zijn wensen doorgenomen te hebben ben ik gaan calculeren en heb ik een offerte uitgebracht. De klik was er en de prijs was goed.

De badkamer was echt aan een renovatie toe. Nog een oude wc, tegels die een hoogte verschil had van ruim een cm, een douchebak die lekte en het was gewoon oud ! De ideeën die hij had waren leuk. Een inloopdouche ipv een cabine, een ruimte besparende inbouwreservoir met hangtoilet, badmeubeltje en dan ook nog een wasmachine en droger. Dat allemaal in een kleine ruimte van 2,60 x 1,85 mtr.

Al snel bleek dat de ruimte te klein was om dat te realiseren en kwam de klant zelf met het voorstel om een deel van zijn slaapkamer bij de badkamer te betrekken. Dus wand verzetten, leidingen verleggen, elektriciteit voorziening aanpassen en de afvoer naar de andere zijde verplaatsen. Een aardige meerwerk dus! In de uitbouw kwam de wasmachine en droger te staan zodat er meer ruimte o

Foto's van dit project

Klik op een foto voor een vergroting.
  
  
Klussenier logo witte letters

Rogier Bruines

Klaproosstraat 24 Beek en Donk
T 0492 23 11 46
M 06 1531 3107
E rogierbruines@klussenier.nl

   
 
Loading...