Project Huidige klus: Werken in tijden van het Corona virus. Badkamer renovatie in Beek en Donk.

Werken in tijden van het Corona virus.

Terwijl er mensen zijn die gezien hun beroep de deuren moeten sluiten en thuis zitten, is het voor mij nog steeds druk. Hoezo vragen sommige mensen me dan. Jij komt toch ook bij verschillende mensen? Ja dat klopt.

Zowel bij opdrachten die ik inmiddels heb afgerond, bezig ben en binnenkort ga beginnen heb ik duidelijke afspraken gemaakt.

Bij opname van de bestaande situatie om een offerte te kunnen maken loopt dat via videobellen, mail met foto’s / video’s of toch langskomen maar dan met de voorwaarden die gesteld zijn door het RIVM. Minimaal 1,5 mtr afstand en dan maar niet netjes een hand geven.

Tijdens het uitvoeren van de opdracht heb ik mijn eigen sleutel, laat ik mezelf binnen en heb een route naar mijn werkplek. Als voorbeeld is dat dan de gang in, trap op en dan de badkamer in. Dat is mijn territorium en de rest van het huis blijft afgeschermd en kan de klant gewoon zijn ding blijven doen.

Voor koffie of iets dergelijks, ben ik zelf in voorzien. Ik neem mijn eigen Senseo mee.

Heb ik tussentijds een vraag dan verloopt dat veelal weer per telefoon of videobellen wat in het begin wel even wennen was als je weet dat ze twee kamers verderop zitten. Echter niet iedereen kan videobellen en dan is het soms wel wenselijk dat de klant komt kijken. In dat geval tref ik eerst voorzorgsmaatregelen en trek ik handschoenen aan en doe een mondkapje op. Ook dan wordt die 1,5 meter afstand in acht gehouden.

Tijdens het werk was ik vaker mijn handen en onderarmen wat helemaal niet zo verkeerd is maar eerder lekker verfrissend.

Aan het eind van de dag als alles weer opgeruimd is ga ik tot slot mijn route af en neem alle klinken, deuren, trapleuning etc af met een vochtige doek.

Via het raam of via de telefoon laat ik weten dat ik weg ben en er de volgende dag weer zal zijn.


Op deze manier kan ik gewoon mijn werk blijven doen en de klant waardeert het.

Foto's van dit project

Klik op een foto voor een vergroting.
  
  
Klussenier logo witte letters

Rogier Bruines

Klaproosstraat 24 Beek en Donk
T 0492 23 11 46
M 06 1531 3107
E rogierbruines@klussenier.nl

   
 
Loading...